20 godina Thulea u Hrvatskoj

Home »  20 godina Thulea u Hrvatskoj

Navedena akcija je istekla. Pratite nas na biolab.hr i na facebooku te saznajte za najnovije akcije.


Proslavite s nama 20 godina Thule proizvoda u Hrvatskoj

Već 20 godina pomažemo Vam da svoju prtljagu i opremu prevezete lako, sigurno i sa stilom do svog odredišta. Bilo da putujete do vrhova zaleđenih skijaških staza, do divljih gorskih brzaca i nedostupnih plaža, Thule oprema osigurava maksimalnu zaštitu vaše opreme u svim vremenskim uvjetima.
Pratimo već 20 godina vodećeg svjetskog proizvođača krovnih nosača i nosača opreme i donosimo Vam na tržište vrhunske proizvode.

  • 1994 – Biolab d.o.o. svoju avanturu započinje turbulentnih 90 godina prošlog stoljeća sa početkom prodaje Thule proizvoda u Hrvatskoj
  • 1999 – Biolab d.o.o. sjedište tvrtke i prodajni salon seli u Ilicu 346, Zagreb
  • 2004 – Thule preuzima tvornicu König i počinje sa proizvodnjom najkvalitetnijih lanac za snijeg. Iste godine Thule stavlja na tržište najbolje prodavani nosač bicikla Thule 591 ProRide
  • 2011 – Biolab d.o.o. otvara filijalu u Sarajevu, BIH
  • 2012 – Thule EasyFit, predstavljen je najbrži montirajući lanac za snijeg
  • 2013 – Thule Pack ‘n Pedal torbe i nosači za bicikle osvajaju tržište
  • 2013 – Biolab d.o.o. distribuira Thule proizvode i za Crnu Goru, Kosovo i Albaniju.
  • 2014 – Thule futrole za pametne telefone, tablete i prijenosna računala.

Biolab d.o.o. je vodeća tvrtka u svom segmentu na Hrvatskom tržištu i šire, ne samo po kvaliteti svojih artikala nego i po inovativnim uslugama koje pružamo svojim klijentima. Prvi smo u Hrvatskoj krenuli sa najmom krovnih nosača, krovnih kutija, nosača za skije i biciklističkih nosača. Ističemo i sistem jednog ključa “One key system“. Na taj način strankama koji su kupili više Thule artikala objedinjujemo besplatno sve artikle na isti ključ. Također smo prva tvrtka u Hrvatskoj koja iznajmljuje lance za snijeg.

Kvalitetu jamči i 5 godišnji jamstveni rok za Thule proizvode kao što su krovni nosači, krovne kutije, nosači za bicikle, ski i ostalu sportsku opremu te za profesionalnu opremu “Thule Professional“.
Za liniju proizvoda Thule torbe, ruksaci, fotrole za pametne telefone, tablete i prijenosna računala te torbe za fotografsku opremu garancija je čak 25 godina.

Ostvarite pravo na poklon u vrijednosti 10% na Vašu ostvarenu kupnju na način da isprintate ili preuzmete naš kupon na vaš mobilni telefon ili nas lajkajte na Facebooku.

like-button-1


Kupon

Izbornik
x