Dječja kolica Thule Chariot - Prikolice za bicikl

Thule multifunkcionalna sportska dječja kolica i prikolice za bicikle više su od prikolica za 1 ili 2 djece. Elegantne, sigurne i univerzalne, možete voziti bicikl, šetati, trčati ili se skijati.

Povedite svoju djecu
Otkad je Thule prije 25 godina proizveo prva multifunkcionalna sportska kolica vjerujući kako dijeljenje aktivnog životnog stila sa svojom djecom treba biti zabavno, lagano i bez poteškoća. Sada podižu svoja uspješna kolica na višu razinu, čineći ih još jednostavnijim, zabavnijim i sigurnijima kako biste na svoje aktivnosti u prirodi sa sobom poveli i svoju djecu. Vožnju biciklom, šetnju, trčanje ili nordijsko trčanje na skijama – sve to možete s Thule Chariot kolicima.

4 godišnja doba, 4 aktivnosti, 1 prikolica/kolica
Multifunkcionalne sportske prikolice Thule Chariot osmišljene su i razvijene imajući na umu sigurnost, udobnost i inovativnost. Isporučuju se s asortimanom pametno osmišljenih funkcija i elegantnih pojedinosti koje uistinu čine razliku, kako za roditelje tako i za djecu. Istražite potpuno novu seriju Thule Chariot, s četiri univerzalne i elegantne prikolice u verzijama za jedno i dvoje djece.Sigurnost iznad svega.
I multifunkcionalna sportska prikolica i prikolica za bicikl osmišljene su i izrađene za korištenje na cesti i teškom terenu. Vaše će dijete uživati u stabilnosti i udobnosti koju tijekom mirne vožnje pruža ovjes. I možete biti spokojni jer znate kako svaka Thule prikolica za bicikl, s funkcijama poput sigurnosnog pojasa s učvršćivanjem u pet točak koji osigurava vaše dijete dok sjedi, udovoljava najstrožim sigurnosnim normama koji se odnose na sigurnost djece i putnu sigurnost. Tako oboje možete slobodno uživati na svježem zraku.


Osnovne značajke i razlike Thule Chariot kolica

  
  

Prikazuje se svih 14 rezultata

Artikli 1 - 14 od ukupno 14. Promijenite broj artikala po stranici