Nosiljke za djecu Thule

Thule nosiljka-ruksak za bebu idealna je dječja nosiljka. Sigurna i udobna za Vas i Vaše dijete, omogućuje uživanje u savršenom danu na otvorenom. Idealna je za planinarenje ili za pješačke ture.

Ništa nije bolje od izlaska s djetetom na vanjski svježi zrak i zajedničkog istraživanja prirode, osobito tijekom dugih pješačenja. Uz udobnost i sigurnost, Thule nosiljka za dijete osigurava Vašem djetetu najbolji pogled. Udoban je za roditelja, uza sve pametno osmišljene funkcije i elastične materijale koje biste očekivali od Thule ruksaka za pješačenje. Stražnja stranica i pojas za kukove brzo se i jednostavno prilagođavaju tako da možete prevaljivati velike udaljenosti i ležerno dijeliti teret među roditeljima bez gubljenja ritma.


Što možete očekivati od Thule nosiljke za dijete:

– Izdržljivu, sigurnu zaštitu za Vaše dijete
– Udobnost za dijete uključujući i sjenilo za zaštitu od sunca
– Udobno nošenje zahvaljujući pametno osmišljenim funkcijama
– Jednostavno prilagođavanje kako bi pristajao odraslima različitih veličina


Sigurnost Vašeg djeteta je zajamčena. U tvrtki Thule najveća se briga posvećuje sigurnosti – osobito kada su u pitanju proizvodi osmišljeni za djecu. Kako bi bili sasvim sigurni da će djeca biti zaštićena i sigurna, testiraju ruksake za nošenje djece do krajnjih granica izdržljivosti i preko njih, kako bi se uvjerili da će biti čvrste i tijekom godina koje dolaze. Dizajn i materijali izloženi su trajnim ekstremnim uvjetima vrućine, hladnoće, vlage i sunčeve svjetlosti. Sve to kako biste Vi i Vaše dijete slobodno uživali u danu provedenom na putovanju.

  
  

Prikazuje se svih 5 rezultata

Artikli 1 - 5 od ukupno 5. Promijenite broj artikala po stranici