Krovni nosači Thule

Podkategorije po vrsti krova vozila


Sve započinje s Thule krovnim nosačima. Nabavite idealne krovne nosače za Vaše vozilo. Nakon toga jednostavno možete koristiti druge dodatke prema svojim željama. Na Web Shopu su nosači grupirani prema tipu krova automobila. Potrebno je samo pogledati kakav tip krova imate i izaberite nosače koji odgovaraju Vašim potrebama. Postoji pet tipova nosača, nosači za prazan krov (na kojem se ne nalaze nikakvi otvori niti uzdužni nosači), nosači za fiksne točke (najčešće vratašca ispod kojih se nalazi prihvat), nosači za integrirane uzdužne nosače (uzduž vozila spojeni s krovom), nosači za uzdužne nosače automobila (uzduž vozila uzdignuti od krova) te nosači za kišni žljeb (nalazi se iznad vrata bočno). Krovni nosači se dijele prema vrsti šipke, možete izabrati Thule WingBar aluminijsku šipku, Thule SquareBar čeličnu šipku, Thule ProBar aluminijsku šipku ili Thule aluminijsku WingBar Edge varijantu s zaobljenim rubovima na krajevima.

Thule komplet krovnih nosača je modularan što znači da prilikom promjene automobila se u velikoj većini slučajeva može iskoristiti neka od komponenti krovnih nosača (ovisno o vozilu) na novom vozilu.

Svi naši kompleti nosača se sastoje od šipki (par), glavi (4 komada s bravicama za zaključavanje) te spojnica (4 komada ukoliko vozilo nema uzdignute uzužne nosače). Takav set je komplet za montiranje na vozilo. Bez jednog od ovih komponenti (npr. komplet bez spojnica) nije moguće montirati krovne nosače na vozilo.

  
  

Prikazuje se svih 24 rezultata

Artikli 1 - 24 od ukupno 24. Promijenite broj artikala po stranici