slider-akcija
slider-akcija
slider-akcija
slider-akcija
Slider akcija
5% POPUSTA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 300KM
10% POPUSTA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 1.500KM
Popust se ne zbraja sa drugim popustima i akcijama
Generalni Thule distributer
GENERALNI THULE DISTRIBUTER ZA BOSNU I HERCEGOVINU
♦ PROFESIONALNA PODRŠKA ♦ BESPLATNA MONTAŽA ♦ PRODAJNO MJESTO ♦ POTPUNO THULE JAMSTVO ♦ OSIGURAN SERVIS
Generalni Thule distributer - copy
NARUČI I PREUZMI!
NARUČITE PUTEM WEB SHOPA I ROBA ĆE VAS ČEKATI SPREMNA U POSLOVNICI. DOSTAVA DO TRGOVINE JE BESPLATNA.
Besplatna poštarina
BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR BOSNE I HERCEGOVINE ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 300KM
Brza isporuka
BRZA ISPORUKA ZA CJELOKUPNI THULE ASORTIMAN
SVE NARUČENE ARTIKLE ŠALJEMO NAJČEŠĆE UNUTAR 48h (radni dan). OČEKIVANA ISPORUKA UNUTAR BOSNE I HERCEGOVINE 1-3 RADNA DANA.
previous arrow
next arrow

16.04. 2024. – Dobrovoljno povlačenje proizvoda Thule RideAlong #100106-100108

Poštovani Thule kupče,

U Thule grupi vrlo ozbiljno shvaćamo kvalitetu i sigurnost proizvoda naš je glavni prioritet. Provodimo opsežna ispitivanja kako bismo osigurali da naši Thule proizvodi ispunjavaju sve globalne standarde i propise. Nažalost, utvrdili smo da obloga pojasa Thule RideAlong može sadržavati DecaBDE koji usporava plamen u količinama koje prelaze zakonska ograničenja, što predstavlja kemijsku opasnost.
Grupa Thule provodi dobrovoljno povlačenje svih dječjih sjedalica za bicikle Thule RideAlong proizvedenih između 1. ožujka 2021. i 31. listopada 2023. u suradnji s nadležnim tijelima u relevantnim državama članicama EU-a, Komisijom za sigurnost potrošačkih proizvoda SAD-a (CPSC), Health Canada i druga nadležna državna tijela.
Imajte na umu da samo proizvodi proizvedeni tijekom gore navedenog vremenskog razdoblja podliježu ovom opozivu. Thule RideAlong 2 ili bilo koji drugi proizvodi nisu uključeni.

Povlačenje proizvoda

Gore je reprezentativna fotografija dječje sjedalice za bicikl. Molim da utvrdite spada li vaša dječja sjedalica za bicikl uključena za opoziv tako da pogledate broj proizvoda i šifru datuma koji se nalazi ispod sjedalice (pogledajte sliku ispod).

Povlačenje proizvoda

Što želimo da učinite
Tražimo da odmah poduzmete sljedeće:
1. Odmah prestanite koristiti Thule RideAlong dok ne provedete dolje opisane korake
2. Pronađite oznaku proizvoda ispod dječje sjedalice za bicikl i pročitajte 1. red
a. Format oznake proizvoda je broj stavke proizvoda/godina/mjesec- broj stavke

Na gornjoj slici:
1. Broj artikla: 100107
2. Godina: 17. tj. 2017
1. Mjesec: 10. tj. listopad

3. Ako pored oznake proizvoda pronađete naljepnicu QC 2024, vaša je dječja sjedalica za bicikl već provjerena i sigurna za korištenje bez obzira na datum.
Ako imate proizvod u razdoblju opozvane datumske šifre od ožujka 2021. do listopada 2023., molimo vas da poduzmete sljedeće radnje:
• Posjetite Thuleovu web-stranicu kako biste se registrirali za zamjensku podlogu pojasa koja će vam biti poslana izravno. Zajedno sa zamjenskim pojasom primit ćete upute kako zamijeniti pojas i vratiti oštećeni pojas
o Regija Europe & RoW: www.thule.com/recallthuleridealongerow
o Regija Amerika: www.thule.com/recallthuleridealongamer
Nemojte koristiti Thule RideAlong dok ne primite zamjensku komponentu i zamijenite oštećenu podlogu pojasa s rezervnim dijelom
Imajte na umu da vam neće biti ništa naplaćeno u vezi s ovim opozivom. Imajte na umu da je ovaj opoziv ograničen na jedinice s datumom proizvodnje od ožujka 2021. do listopada 2023.
Ako imate bilo kakvih dodatnih upita ili pitanja, slobodno posjetite web stranicu Thule ili se obratite korisničkoj službi Thule:
o Regija Europe & RoW: www.thule.com/recallthuleridealongerow
o Regija Amerika: www.thule.com/recallthuleridealongamer

Iskreno vam zahvaljujemo na suradnji i ispričavamo se zbog mogućih neugodnosti.

12.08. 2020. – Povlačenje korisničkih proizvoda Thule Sleek #11000001 – #11000019

U tvrtki Thule Group kvalitetu proizvoda shvaćamo vrlo ozbiljno, a sigurnost proizvoda naš je glavni prioritet. Provodimo opsežna ispitivanja kako bismo osigurali da Thule proizvodi zadovoljavaju sve svjetske industrijske i regulatorne standarde. Nažalost, otkrili smo da postoji opasnost od mogućeg odvajanja upravljača od okvira Thule Sleek kolica, što predstavlja opasnost za pad djeteta.

Kolica Thule Sleek prolaze sva ispitivanja strukturnog integriteta u skladu s mjerodavnim standardima. Sigurnost i dobrobit naših kupaca i njihovih obitelji od najveće su važnosti za nas u tvrtki Thule i naša je politika da djelujemo kad god utvrdimo moguće opasnosti od ozljeda ili ih budemo svjesni – čak i ako je vjerojatnost ove pojave ograničena. Kao takva, tvrtka Thule Group odlučila je dragovoljno povući kolica Thule Sleek koja su proizvedena između svibnja 2018. i rujna 2019. Jedinice koje su proizvedena u listopadu 2019. i nakon toga nisu zahvaćene i mogu se nastaviti upotrebljavati.

Što želimo da učinite?

Trebate poduzeti sljedeće trenutačne radnje:

Odmah prestanite upotrebljavati kolica Thule Sleek

Povlačenje proizvoda

Gore se nalazi primjerak fotografije kolica i crtež koji prikazuje mjesto na kojem se nalazi naljepnica s podacima o proizvodu.

Provjerite podatke o proizvodu na naljepnici kako biste potvrdili jesu li vaša kolica zahvaćena ovim povlačenjem:
1. Pronađite naljepnicu s podacima o proizvodu s unutarnje strane donjeg dijela okvira kolica, u blizini košare za teret
2. Pročitajte drugi redak u kojem se nalazi
Broj proizvoda – 11000001-11000019
Šifra datuma označava godinu/mjesec – u ovom primjeru godina je 20. / mjesec je 3.
3. Ako na okviru pronađete naljepnicu QC 2020, vaša su kolica već provjerena i sigurna za uporabu.

1. Povlačenje proizvoda

2. Povlačenje proizvoda

3. Povlačenje proizvoda

Ako vjerujete da imate proizvod koji je proizveden unutar razdoblja na koje se odnosi povlačenje, koji nema naljepnicu QC 2020, poduzmite sljedeće radnje:

Odmah prestanite upotrebljavati kolica Thule Sleek
Upotrijebite obrazac u nastavku kako biste se registrirali za zamjenu okvira Thule Sleek koji će se izravno isporučiti vama. Pozivamo vas da, u istoj pošiljci s unaprijed plaćenom naljepnicom za dostavu bez ikakvih troškova, odmah vratite proizvod koji trenutačno imate. Imajte na umu kako postojeće kotače i košaru trebate zadržati i premjestiti na novi okvir.

Dodatne informacije potražite u odjeljku Pitanja i odgovori u nastavku:

P: Zašto pokrećete povlačenje kolica Thule Sleek?
O: U tvrtki Thule Group kvalitetu proizvoda shvaćamo vrlo ozbiljno, a sigurnost proizvoda naš je glavni prioritet. Provodimo opsežna ispitivanja kako bismo osigurali da Thule proizvodi zadovoljavaju sve svjetske industrijske i regulatorne standarde. Nažalost, otkrili smo da postoji opasnost od mogućeg odvajanja upravljača od okvira kolica Thule Sleek, što predstavlja opasnost za pad djeteta.

Kolica Thule Sleek prolaze sva regulatorna ispitivanja u skladu s mjerodavnim standardima. Sigurnost i dobrobit naših kupaca i njihovih obitelji od najveće su važnosti za nas u tvrtki Thule i naša je politika da djelujemo kad god utvrdimo moguće opasnosti od ozljeda ili ih budemo svjesni – čak i ako je vjerojatnost ove pojave ograničena. Kao takva, tvrtka Thule Group odlučila je zaustaviti distribuciju i prodaju kolica Thule Sleek koja su proizvedena između svibnja 2018. i rujna 2019. Sva kolica Thule Sleek proizvedena u listopadu 2019. i nakon toga ovime nisu zahvaćena i mogu se prodavati.

P: Postoje li neki drugi proizvodi tvrtke Thule zahvaćeni ovim povlačenjem?
O: Ne. Zahvaćena su samo kolica Thule Sleek #11000001 – 11000019

P: Mogu li nastaviti upotrebljavati kolica Thule Sleek?
O: Ne. Budući da smo odlučili povući proizvod, potrošačima preporučujemo da odmah prestanu upotrebljavati kolica Thule Sleek i da ne dopuste drugima da ih upotrebljavaju. Postoji opasnost od mogućeg odvajanja upravljača od okvira Thule Sleek kolica, što predstavlja opasnost za pad djeteta.

P: Kako ću znati da imam ovaj proizvod?
O: Mogućom opasnošću zahvaćena su sva kolica Thule Sleek proizvedena u razdoblju od svibnja 2018. do rujna 2019. godine. Datum proizvodnje proizvoda može se lako utvrditi provjerom naljepnice s podacima o proizvodu koja se nalazi s unutarnje strane donjeg dijela okvira kolica.

Povlačenje proizvoda

Iznad se nalazi primjerak fotografije kolica i crtež koji prikazuje mjesto na kojem se nalazi naljepnica s podacima o proizvodu. U nastavku su slike mjesta na kolicima na kojima možete pronaći naljepnicu s podacima o proizvodu na kojoj se nalazi broj proizvoda i šifra datuma.

1. Povlačenje proizvoda

2. Povlačenje proizvoda

3. Povlačenje proizvoda

1. Pronađite naljepnicu s podacima o proizvodu s unutarnje strane donjeg dijela okvira kolica, u blizini košare za teret.
2. Pročitajte drugi redak u kojem se nalazi:
Broj proizvoda – 11000001-11000019
Šifra datuma označava godinu/mjesec – u ovom primjeru godina je 20. / mjesec je 3.
3. Ako na okviru pronađete naljepnicu QC 2020, vaša su kolica već provjerena i sigurna za uporabu.

Ako vjerujete da imate proizvod koji je proizveden unutar razdoblja na koje se odnosi povlačenje, koji nema naljepnicu QC 2020, obratite se korisničkoj službi tvrtke Thule.

P: Zašto su zahvaćene samo određene šifre datuma?
O: Mogućnost pojave ovog problema uklonili smo promjenom proizvodnog procesa u rujnu 2019.

P: Koja ste ispitivanja proveli na kolicima kako biste provjerili sigurnost proizvoda?
O: Thule je izvršio dobro definirani skup ispitivanja propisanih globalnim standardima ispitivanja i regulatornim zahtjevima, ali također vršimo dodatna, interno definirana Thule ispitivanja kako bismo zadovoljili razine sigurnosti i kvalitete proizvoda. Ispitivanja se sastoje od ispitivanja zamora materijala, statičkih i dinamičkih ispitivanja, ispitivanja kemijske otpornosti, temperaturnih ispitivanja, UV ispitivanja kao i ispitivanja korisnika.

O: Što bih, kao korisnik, trebao učiniti sa svojim kolicima Thule Sleek?
O: Odmah prestanete koristiti proizvod i kontaktirajte tvrtku Thule kako biste dogovorili zamjenu vašeg postojećeg proizvoda. Thule će vam osigurati besplatan zamjenski okvir kolica Thule Sleek. Pošaljete nam gornji obrazac kako biste se registrirali za zamjenu ili, ako imate dodatna pitanja, kontaktirajte korisničku službu tvrtke Thule na adresu e-pošte [email protected].

P: Kako ću zamijeniti okvir kolica kada ga dobijem?
O: U kutiji s novim okvirom nalazit će se podrobne upute koje će objasniti na koji se način uklanja stari i postavlja zamjenski okvir. Ako imate bilo kakvih pitanja o postavljanju zamjenskog okvira, nazovite ili pošaljite e-poštu korisničkoj službi tvrtke Thule.

P: Što da napravim sa starim okvirom kolica?
O: Stari okvir kolica odmah stavite u kutiju u kojoj je stigao novi okvir. U kutiji će se nalaziti naljepnica za unaprijed plaćenu dostavu kako biste stari okvir mogli lako otpremiti tvrtki Thule.

P: Mogu li zamjenu izvršiti tamo gdje sam kupio kolica Thule Sleek?
O: Upotrijebite gornji obrazac kako biste se registrirali za zamjenski proizvod i korisnička služba tvrtke Thule obavijestit će vas o dostupnim mogućnostima zamjene.

P: Mogu li samostalno pregledati kolica kako bi se izbjegla isporuka zamjenskog okvira?
O: Obratite se korisničkoj službi tvrtke Thule na adresu e-pošte [email protected] kako bi vam zamjena ili pregled bili što je moguće prikladniji. Čak i ako se radi o kratkom vizualnom pregledu, moramo osigurati ispravan pregled kolica te na njih postaviti posebnu naljepnicu QC 2020. To bi radi vaše sigurnosti trebao učiniti ovlašteni distributer ili prodavatelj proizvoda tvrtke Thule.

P: Hoće li postojati nova verzija kolica Thule Sleek?
O: Ne. Sva kolica proizvedena nakon listopada 2019. ili ona koja imaju naljepnicu kvalitete QC2020 i dalje će se prodavati i sigurna su za uporabu.


Objava je preuzata s službene Thule stranice www.thule.com/hr-hr/product-recall/recallthulesleek