Putne torbe i koferi Thule

Kovčezi i putne torbe Thule su dizajnirani za najteže uvjete. Putovanje do odredišta može predstavljati najteži test za Vašu opremu. Prođite elegantno kroz zračnu luku s otmjenim, robusnim i iznimno funkcionalnim kovčezima na kotačima, ručnim kovčezima i putnim torbama Thule.

Thule putne torbe su usklađene sa standardima za unos prtljage u zrakoplov. Osmišljene su da izdrže surove uvjete putovanja. Neovisno radi li se o poslu ili zadovoljstvu, imate elegantnu prtljagu koja štiti vašu opremu i jednostavna je za korištenje.

Koferi drže svu vašu opremu na sigurnom i omogućuju Vam udobno i elegantno nošenje. Ove izdržljive torbe napravljene su da izdrže zahtjevna putovanja štiteći Vašu vrijednu i osjetljivu opremu. Putne torbe za nošenje preko ramena velike nosivosti osmišljene su kako bi vam pružile potporu na otvorenom dok su modeli s kotačima osmišljeni za lagano kretanje po zračnim lukama i hotelima. Veliki asortiman i izbor boja osigurava da pronađete putnu torba koja pristaje Vama i Vašoj pustolovini.


NOVO U PONUDI

Kolekcija Thule Revolve prtljaga je čvrstih bočnih stranica s kotačima koji glatko klize i maksimalnim prostorom za pakiranje. Svaki je komad lagan i otporan na udarce s krutim okvirom i štitnicima za kutove. Uz proizvode kolekcije Thule Revolve jednostavno putujte i elegantno stignite na svoj odredište.

Kvalitetni i čvrsti koferi s kotačima, konstruirani za iznimno lagano putovanje od kućnog praga do odredišta. Lagani i elastični, svaki komad uključuje vrhunske značajke poput prilagođene unutrašnjosti i TSA bravica. Uz vas je pouzdani suputnik neusporedive izdržljivosti.

Kao rezultat kombinacije više od 75 godina proizvodnog inženjerstva i našeg vrhunskog dizajnerskog tima, nastala je moderna, nevjerojatna kolekcija prtljage čvrstih bočnih stranica. Ova pažljiva ravnoteža između oblika i funkcije osigurava elegantnu, svakodnevnu prtljagu koja je izrađena da traje.

  
  

Prikazujemo 1–24 od 84 rezultata

Artikli 1 - 24 od ukupno 84. Promijenite broj artikala po stranici