Michelin Easy Grip lanci za snijeg

Michelin Easy Grip Evolution lanci za snijeg su inovativni lanci tvrtke Michelin koji su napravljeni od izuzetno izdržljivih kompozitnih materijala. Jezgra lanca je napravljena od aramida (aramidna vlakna). Preko njega je mreža od poliamida i poliuretana. Sve to je povezano dodatno s metalnim kopčama. Ovi materijali su iznimno čvrsti i otporni.

Michelin Easy Grip Evolution lanci su nasljednici Easy Grip lanaca te su dodatno ojačani i poboljšani. Lanci su kompatibilni s ABS i ESP sustavom, nema vibracija tijekom vožnje te su idealni za vozila koja imaju malo prostora između kotača i karoserije vozila te za vozila s aluminijskim felgama (ne grebu).postavljanje

Jednostavno postavljanje lanaca u tri koraka. Potrebno je navući pola lanca na gornji dio gume. Zatim napraviti pola kruga i drugu polovicu lanca navući na kotač. Na kraju se fiksira kopča. Montaža traje svega dvije minute.


Lanci imaju bočno sustav za bolju vidljivost ponoći. Uz lance dobijete upute i rukavice. Lanci su kompatibilni s ABS i ESP sustavom. Uz Michelin Easy Grip lance za snijeg vibracije su minimalne.


  
  

Prikazujemo 1–24 od 32 rezultata

Artikli 1 - 24 od ukupno 32. Promijenite broj artikala po stranici