Dječja kolica Thule

Thule dječja kolica savršena su za šetnje gradom ili trčanje i šetanje stazama u prirodi. Jednostavna za korištenje, sigurna i udobna, Thule dječja kolica omogućuju Vam da s jednim ili dvoje djece uživate u vožnjama i prirodi.

Thule dječja kolica za trčanje su iznimno lagana. Značajke udobnosti i sigurnosti shvaćene su veoma ozbiljno kao i kod svih Thule proizvoda tako da je glavni fokus bio na sigurnosti, dizajnu i udobnosti. Vaše će dijete uživati u ujednačenoj, udobnoj vožnji zahvaljujući stražnjem ovjesu i nadstrešnici koja štiti dijete od vremenskih nepogoda. Najvažnije je da svaka Thule kolica zadovoljavaju najstrože sigurnosne norme uz značajke kao što je sigurnosni pojas s učvršćenjem u 5 točaka koji jamči sigurnost djeteta.

Thule konstruira proizvode koji udovoljavaju ili premašuju međunarodne sigurnosne standarde. Thule rigorozno testira unutar tvrtke osigurava da Thule proizvodi mogu podnijeti najteže uvjete. Thule se ne spušta ispod najviših standarda u dizajnu, prilagodljivosti, sigurnosti i kvaliteti. Uostalom, kolica tvrtke Thule napravljena su za najvažnije ljude na svijetu.

  
  

Podkategorije


Prikazujemo 1–24 od 144 rezultata

Artikli 1 - 24 od ukupno 144. Promijenite broj artikala po stranici