Krovni nosači Thule za integrirane uzdužne nosače

Prikazuju se krovni nosači koji su namijenjeni za vozila s integriranim uzdužnim nosačima na krovu vozila (spojeni s krovom).

Ovaj sistem krovnog nosača se primjenjuje za vozila koja imaju na krovu integrirane uzdužne nosače (spojene s krovom, nisu povišeni). Možete birati koja Vam varijanta nosača najviše odgovara. Sistem se sastoji od tri komponente: šipki, glavi i spojnica/kit. Sistemi se razlikuju ovisno o šipki koju želite. Ukoliko želite osnovnu najpovoljniju varijantu onda možete izabrati čeličnu Squarebar šipku. Druga varijanta je aluminijska WingBar šipka. Tiša u vožnji od čelične varijante, manje se osjeti u vožnji, aerodinamičnija, otpornija na vremenske uvjete, elegantnija, lakša te ima na vrhu žlijeb u koji se montira većina dodataka dok se kod čelične šipke koristi sistem koji obuhvaća šipku ukoliko želite postaviti neki od dodataka (U-profili/polumjesec). Na web shopu možete izabrati komplete krovnih nosača.

Kako bi Vam olakšali odabir krovnih nosača, Vi morate znati samo kakav tip krova imate te koja Vam varijanta šipke najviše odgovara. Mi ćemo prilikom narudžbe izabrati točne komponente za vozilo koje ste unijeli prilikom narudžbe i dodatno provjeriti Vaš odabir. Ukoliko niste sigurni u svoj odabir, slobodno nas kontaktirajte.

Svi naši kompleti nosača se sastoje od šipki (par), glavi (4 komada s bravicama za zaključavanje) te spojnica (4 komada ukoliko vozilo nema uzdignute uzužne nosače). Takav set je komplet za montiranje na vozilo. Bez jednog od ovih komponenti (npr. komplet bez spojnica) nije moguće montirati krovne nosače na vozilo.


  
  

Prikazuje se svih 6 rezultata

Artikli 1 - 6 od ukupno 6. Promijenite broj artikala po stranici