Krovni nosači Thule za uzdužne nosače

Prikazuju se krovni nosači koji su namijenjeni za vozila s uzdužnim nosačima na krovu vozila (uzdignuti od krova)

Ovaj sistem krovnog nosača se primjenjuje za vozila koja imaju na krovu uzdužne nosače uzduž cijelog krova i uzdinuti su od krova. Možete birati koja Vam varijanta najviše odgovara. Sistem se sastoji od dvije komponente: šipki, glavi. Sistemi se razlikuju ovisno o šipki koju želite. Ukoliko želite osnovnu najpovoljniju varijantu onda možete izabrati čeličnu Squarebar šipku. Druga varijanta je aluminijska WingBar šipka. Tiša u vožnji od čelične varijante, manje se osjeti u vožnji, aerodinamičnija, otpornija na vremenske uvjete, elegantnija, lakša te ima na vrhu žlijeb u koji se montira većina dodataka dok se kod čelične šipke koristi sistem koji obuhvaća šipku ukoliko želite postaviti neki od dodataka (U-profili/polumjesec). Na web shopu možete izabrati komplete krovnih nosača.

Kako bi Vam olakšali odabir krovnih nosača, Vi morate znati samo kakav tip krova imate te koja Vam varijanta šipke najviše odgovara. Mi ćemo prilikom narudžbe izabrati točne komponente za vozilo koje ste unijeli prilikom narudžbe i dodatno provjeriti Vaš odabir. Ukoliko niste sigurni u svoj odabir, slobodno nas kontaktirajte.

Svi naši kompleti nosača se sastoje od šipki (par), glavi (4 komada s bravicama za zaključavanje). Takav set je komplet za montiranje na vozilo.


  
  

Prikazuje se svih 7 rezultata

Artikli 1 - 7 od ukupno 7. Promijenite broj artikala po stranici