slider-akcija
slider-akcija
slider-akcija
slider-akcija
Slider akcija
5% POPUSTA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 300KM
10% POPUSTA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 1.500KM
Popust se ne zbraja sa drugim popustima i akcijama
Generalni Thule distributer
GENERALNI THULE DISTRIBUTER ZA BOSNU I HERCEGOVINU
♦ PROFESIONALNA PODRŠKA ♦ BESPLATNA MONTAŽA ♦ PRODAJNO MJESTO ♦ POTPUNO THULE JAMSTVO ♦ OSIGURAN SERVIS
Generalni Thule distributer - copy
NARUČI I PREUZMI!
NARUČITE PUTEM WEB SHOPA I ROBA ĆE VAS ČEKATI SPREMNA U POSLOVNICI. DOSTAVA DO TRGOVINE JE BESPLATNA.
Besplatna poštarina
BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR BOSNE I HERCEGOVINE ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 300KM
Brza isporuka
BRZA ISPORUKA ZA CJELOKUPNI THULE ASORTIMAN
SVE NARUČENE ARTIKLE ŠALJEMO NAJČEŠĆE UNUTAR 48h (radni dan). OČEKIVANA ISPORUKA UNUTAR BOSNE I HERCEGOVINE 1-3 RADNA DANA.
previous arrow
next arrow

Dragon Winch

Vitla za 4×4 vozila, osobna vozila, vučne službe, kamione. Popratna dodatna oprema za izvlačenje vozila, dizalice, kompresori, sajle, trake za izlačenje.


Službena stranica: www.dragonwinch.com


DRAGON WINCH kompanija je najveći globalni poljski proizvođač vitala. Marka Dragon Winch prepoznata je na europskom tržištu. Tvrtka je ponosna na svoju tradiciju koja datira iz sredine 90-tih. Tvrtku Dragon Winch kreiraju tri komercijalne tvrtke i zaklade. Sjedište tvrtke, uprava i glavni centar za istraživanje i razvoj nalaze se u Krakovu. Komercijalni, marketinški i izvozno-logističke odjeli nalaze se u Bielskom – Biali. Najbolji dokaz izvrsne globalne sutranje je tvornica površine 7000m2 izgrađena u Kini. U ponudi imaju više od 100 modela vitala za različite namjene. U asortimanu se nalaze električna, hidraulilna, industrijska, prijenosna i ručna vitla. Usprkos serijskoj proizvodnji ostvaruju i pojedinačne projekte namijenjene za oružane snage. Dragon Winch je zastupljen u više od 40 zemalja. Dragon Winch tvrtka ima prestižni ISO certifikat. Također sva Dragon Winch vitla imaju CE certifikat.